Italia. Tânără mămică româncă, răpită împreună cu bebelușul: A fost ținută sechestrată cu micuțul și forțată să se prostitueze

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără mamă româncă, în vârstă de 21 de ani, a fost răpită împreună cu bebelușul ei, sechestrată și forțată să se prostitueze, în Caserta, Italia.

Poliția a arestat trei persoane pentru exploatarea prostituției în zona Caserta: una dintre victime, care a reușit să scape, a fost răpită cu bebelușul ei. Au forțat o tânără și o altă fată să se prostitueze și, când fata a reușit să evadeze, au răpit-o împreună cu fiul ei bebeluș pentru a o obliga să se întoarcă să se întâlnească cu clienții. Este unul dintre detaliile care reiese din ancheta care a dus la închisoare două persoane și arest la domiciliu pentru o a treia, victimă, dar și responsabilă de contribuția la exploatarea altor tinere.

Măsurile au fost emise de judecătorul de instrucție din Santa Maria Capua Vetere, la cererea Procuraturii San Marino, și au fost efectuate de agenții Echipajului Mobil al Sediului Poliției din Napoli și de cei ai Comisariatului Viminal din Roma. 

 

La 21 de ani a fost forțată să se prostitueze însărcinată și imediat după naștere

 

Arestați preventiv sunt G. N. D., în vârstă de 28 ani, și D. C., în vârstă de 36 ani, acesta din urmă arestat și pentru furtul de cupru săvârșit în provincia Caserta. Pentru ei s-a dispus pedeapsa închisorii „în considerarea pericolului manifestat de suspecţi şi a pericolului de evadare”. Pentru cea de-a treia inculpată, R. A. M., în vârstă de 21 de ani, judecătorul de instrucție a dispus arestul la domiciliu. Cei trei sunt trași la răspundere pentru exploatare a prostituției și extorcare împotriva tinerelor românce, în multiple comportamente agravate.

Din investigații a reieșit că tânăra de 21 de ani, arestată la domiciliu pentru contribuția la exploatarea prostituției altor două tinere, a fost și ea victimă: a fost forțată să se prostitueze în timpul sarcinii și imediat după naștere, când, de îndată ce a fost externată din spital, a fost pusă să se reîntâlnească cu clienții. Bebelușul a fost încredințat fiului unuia dintre ceilalți doi inculpați care avea doar 10 ani.


Fete înrobite și „vândute” pe site-uri matrimoniale


Cercetările au început în luna august, când o tânără româncă a apelat la poliție pentru ajutor. Povestise coșmarul în care căzuse, ținută în sclavie de doi compatrioți. Ei au fost cei care au gestionat fiecare detaliu și chiar viața ei: au forțat-o să se prostitueze, au găsit clienți prin reclame pe site-uri de întâlniri, au impus tarifele de aplicat și orele de primire și au închiriat apartamentele.

Au strâns banii care au fost folosiți pentru întreținerea vehiculelor folosite, pentru chirii și într-o mică parte lăsați ei și altor tinere care erau sub jugul lor. Fata a spus că a reușit să scape, dar evadarea ei nu a durat mult: a fost răpită împreună cu fiul ei minor și obligată să se întoarcă la prostituție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel