Italia. Tânăr român, ucis în mod absurd de ciobul unei chiuvete sparte. Era în vacanţă cu familia

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Adelin Petru Bogasiu avea 19 ani și locuia cu familia în Bevagna. Un incident într-o baie publică i-a pus capăt vieţii, chiar în timp ce se afla cu familia în vacanţă, pe insula Polvese, în inima lacului Trasimeno, scrie La Nazione.

Tânărul a folosit baia publică de lângă barul de pe plajă şi a încercat să se sprijine de chiuvetă, însă aceasta a cedat şi s-a spart în bucăţi.

Unul dintre cioburi i-a tăiat vena safenă de la un picior, iar sângele i s-a scurs repede din corp. Alţi clienţi ai barului au făcut descoperirea şocantă.

„Am intrat în acea baie pentru că am auzit strigătele disperate ale unei femei, așa am văzut - povestește un martor pentru La Nazione -. Era la pământ într-o baltă de sânge, încă în viață și începea să leșine, lângă el se afla chiuveta spartă. Au sosit două fete, una dintre ele a spus că este asistentă medicală 118, știa ce să facă. Am apăsat puternic rana cu prosoape. Am acele imagini în ochi și mă gândesc la părinții care erau acolo și sperau că fiul lor va fi salvat."

Dar, din păcate, acest lucru nu a fost cazul, Adelin Petru a murit în spitalul din Perugia duminică seara, în ciuda transfuziilor de sânge și tot angajamentul medicilor din Santa Maria della Misericordia.

Băiatul ajunsese duminică la Isola Polvese pentru o călătorie cu mama sa, tatăl și sora mai mică. Restul acestei povești șocante se află în mărturia celor care au venit să-l ajute.

"La început nu am înțeles de unde provenea tot acel sânge - continuă relatarea martorului - pentru că rana era în spatele coapsei. Și am rămas cu el tot timpul, apăsând rana în așteptarea ajutorului. Părea infinită aşteptarea".

Pe insulă, pe lângă șalupa care a transportat primii medici, a ajuns și salvarea cu elicopterul, dar medicii nu l-au transferat imediat pe tânărul de 19 ani: i-au făcut o transfuzie direct la fața locului, corpul era deja foarte slab. Speranța a dispărut în noapte. Carabinierii din Città della Pieve s-au ocupat de caz: au pus sigiliile pe baie și verificări tehnice pentru condițiile articolelor sanitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel