Italia. Sfârşit tragic pentru un român de 30 de ani: Salvat la locul accidentului, mort câteva ore mai târziu la spital

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Sfţrşit tragic pentru un român în vârstă de 30 de ani, implicat într-un accident teribil care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10.15, pe axa echipată dintre Bologna și Casalecchio, notează ilrestodelcarlino.it.

Igor Damian era domiciliat în Trento şi se îndrepta spre ieșirea de pe autostrada Valsamoggia, fiind singur în mașină, conducând Opel Corsa albastru închis și mergând spre Modena.

El se afla pe banda rapidă la intersecția care duce la autostradă când, din motive necunoscute, mașina sa a deviat brusc, a trasat o diagonală ascuțită pe cele două benzi, prăbușindu-se cu viteză mare în peretele de sprijin din beton armat al escarpei.

Din cauza impactului, vehiculul a fost catapultat pe terasament și apoi a căzut răsturnat în mijlocul drumului. Maşina s-a răsturnat și Damian a rămas blocat în cabină.

Ambulanța a ajuns la scurt timp după accident şi au fost chemați și pompierii care au forțat ușa habitaclului, deformată de impact, pentru a putea permite medicilor să extragă rănitul.

Românul a fost resuscitat la fața locului și apoi transportat la spitalul Maggiore din Bologna unde a murit câteva ore mai târziu din cauza rănilor sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel