Italia. Românul care s-a răsturnat cu un autobuz, găsit mort. Colegii sunt îndurerați

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Românul care s-a răsturnat cu un autobuz, găsit mort. Colegii sunt îndurerați
Italia. Românul care s-a răsturnat cu un autobuz, găsit mort. Colegii sunt îndurerați

Denis Panduru, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit mort în asa Albergo din Lendinara, provincia Rovigo, regiunea Veneto, Italia.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, luni dimineață, Denis a fost găsit lipsit de viață în azilul unde muncea ca asistent. Conform tuturor rapoartelor inițiale, moartea s-ar fi produs din cauze naturale. Însă, trupul neînsuflețit a fost preluat pentru a i se efectua autopsia întrucât vârsta lui Denis nu era înaintată.

Colegii lui Denis susțin că avea calități umane și profesionale deosebite.

După ce formalitatea autopsiei se va încheia, va avea loc înmormântarea care ar trebui să aibă loc până la sfârșitul săptămânii.

 

Denis se răsturnase cu un autobuz școlar

 

Denis obținuse titlul de asistent medical în România și, odată ajuns în Italia, avusese mai multe locuri de muncă, precum cea de electrician și cea de șofer.

În calitate de șofer, în mai 2019, aproape exact acum doi ani, fusese în centrul atenției cu un episod tragic. Aflat la volanul unui autobuz școlar, cu copii la bord, se răsturnase. Inițial, în lumina acestui episod, el fusese acuzat de numeroase infracțiuni. O situație care, totuși, se diminuase treptat din ce în ce mai mult, până la renunțarea la acuzații. 

Denis și-a găsit apoi un loc de muncă ca asistent medical, la Casa Albergo, unde toată lumea a avut ocazia să-i descopere calitățile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel