Italia. Româncă găsită după 16 ani. A dispărut din faţa casei când avea patru ani

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 19 ani care trăiește în Scalea, Cosenza, ar putea fi Denise Pipitone, dispărută din fața casei în 2004, din Sicilia, când avea aproape 4 ani.

UPDATE: Italia. Românca de 19 ani susţine că nu este Denise Pipitone, fetiţa dispărută în urmă cu 16 ani: "Voi face testul ADN"

O cheamă Denise, are origini românești și 19 ani. Tânăra din Scalea, provincia italiană Cosenza, a dat tonul unei noi anchete, în condițiile în care există asemănări cu Denise Pipitone, o fetiță dispărută în septembrie 2004 din Mazara del Vallo, Sicilia, conform agenției ANSA.

O coafeză din Scalea le-a trimis un mesaj polițiștilor în care a povestit cât de tare seamănă tânăra cu Denise Pipitone, dar și că datele româncei ar coincide cu cele ale fetiței dispărute.

De aici, Parchetul din Marsala le-a cerut carabinierilor să facă primele cercetări.

Potrivit „La Repubblica”, tânăra de etnie romă a fost audiată luni ore în șir, însă cercetările se desfășoară în confidențialitate maximă. Surse au spus doar că românca nu a evitat întrebările. Ea le-a povestit anchetatorilor viața sa, povestea sa, a indicat cine îi sunt părinții și cum să-i găsească.

Conform unor zvonuri, ea ar fi declarat că avea 19 ani, ceea ce ar exclude că este copilul dispărut, care azi ar trebui să aibă 21 de ani.

Rămâne la latitudinea magistraților din Marsala dacă vor avea suficiente elementele ca să compare ADN-urile.

Denise Pipitone a dispărut la 1 septembrie 2004 în Mazara del Vallo (Trapani) în timp ce se juca pe stradă cu verișorii ei, lângă casa bunicii și a mătușii materne. A fost văzută pentru ultima dată la ora 11.45 de către o mătușă, în timp ce se juca pe trotuar. Alarma a fost dată în aceeași zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel