Italia. Româncă, ucisă la câțiva metri de casă. Autoritățile îl caută pe criminalul Angelei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Româncă, ucisă la câțiva metri de casă. Autoritățile îl caută pe criminalul Angelei
Italia. Româncă, ucisă la câțiva metri de casă. Autoritățile îl caută pe criminalul Angelei

Angela, o româncă în vârstă de 46 de ani, a fost ucisă marți seară pe o trecere de pietoni din Santa Maria delle Mole, Roma, Italia.  

Potrivit primelor informații oferite de autorități, românca, alături de un bărbat în vârstă de 32 de ani, au fost loviți pe trecerea de pietoni, în jurul orei 21.50, la câțiva metri ce casă, de un SUV care circula cu o viteză nebună, relatează ilmattino.it. Se pare că șoferul trecuse pe roșu și i-a izbit din plin pe cei doi în timp ce traversau strada pentru a merge acasă.

Femeia a fost transportată imediat în stare foarte gravă la spitalul Tor Vergata, în timp ce bărbatul a fost transportat la spitalul San Giovanni cu unele răni, dar care nu îi pun în pericol viața.

 

Angela a murit ieri dimineață la spital

 

Cu toate eforturile medicilor, românca a murit ieri dimineață, în jurul orei 5:00, din cauza traumelor suferite, potrivit ilcorrieredellacitta.com.

La fața locului au intervenit și carabinierii din Santa Maria delle Mole. Aceștia din urmă investighează în acest moment pentru a încerca să-l găsească pe șoferul care a produs tragedia, care a fost deja pus sub acuzare de crimă rutieră.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App atunci când se întâmplă ceva important care privește românii din Italia, puteți intra în grupul de Whats App al cititorilor fideli din Diaspora ai StiriDiaspora, accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel