Italia. Româncă, implicată într-o rețea care controla 20 de prostituate: În schimbul protecției, Georgiana cerea „chirie” de 250 euro pe săptămână

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Edmond G., albanez în vârstă de 40 de ani, și Georgiana C., o româncă în vârstă de 30 de ani, au apărut astăzi în fața magistraților fiind acuzați de asociere criminală care vizează o rețea de prostituție de-a lungul Terraglio din Preganziol. Grupul, care ar include alte patru persoane, ar fi reușit să gestioneze cel puțin 20 de femei în acest domeniu.

„Fratele meu nu are nimic de-a face. Nu era persoana de contact a grupului, condus doar de mine și de o altă persoană”. Așa a apărut astăzi, marți, 5 octombrie, în timpul ședinței, Edmond, apărat de avocații Guido Galletti și Fabio Crea, și Georgiana, acuzată de asociere la rețeaua de crimă organizată care vizează practicarea prostituției de-a lungul Terraglio din Preganziol.

„Edmond a fost în afara Italiei, nu poate avea nimic cu această poveste”, a spus fratele său, Eduard, care trăiește acum în Marea Britanie.

Asociația criminală ar fi reușit să gestioneze cel puțin 20 de femei care și-au vândut trupurile de-a lungul Pontebbana și Terraglio. Fiecare dintre acestea ar fi plătit apoi un fel de „chirie” a stației, egală cu aproximativ 250 de euro pe săptămână. În schimb, „frumusețile nopții” au primit protecție din partea organizației.

 

Răzbunarea fostei iubite

 

Se pare că Edmon ar fi controlat acea parte a orașului timp de 10 ani. Chiar pe 31 ianuarie 2013 el a fost arestat și instanța i-a impus obligația de a nu călca pe teritoriul italian un deceniu. Însă, se pare că afacerile lui nu s-au încheiat niciodată, albanezul continuând să meargă în Peninsulă. 

Fosta lui iubită, o femeie de 43 de ani, a denunțat metodele pe care banda le utiliza. Edmond ar fi amenințat-o că dacă va vorbi cu autoritățile îi va ucide părinții, însă femeia a fost curajoasă și l-a denunțat. De asemenea, ea ar fi încurajat și câteva prostituate să vorbească cu poliția și să înfunde gașca criminală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel