Italia. Român, acuzat că a abuzat-o pe fiica partenerei lui luni de zile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 37 de ani, este judecat de Tribunalul Sassari pentru violență sexuală după ce ar fi abuzat de fiica partenerei sale.

De luni de zile, românul ar fi bătut și abuzat sexual o femeie, în vârstă de 39 de ani din Alghero, provincia Sassari din Italia, care suferă de o boală mintală. Este vorba de fiica fostei sale partenere. 

Românul s-a prezentat astăzi în fața magistraților pentru a răspunde acuzațiilor pe care procurorul Maria Paola Asara le-a făcut în rechizitoriu. 

Avocatul românului, Filippo Carta, contestă acuzațiile făcute de procuror și a cerut procedura prescurtată condiționată de transcrierea mesajelor schimbate între clientul său și presupusa victimă a violenței. Judecătorul a acceptat cererea și a stabilit ca termenul de depunere a apărării pentru data de 7 aprilie. Femeia care ar fi suferit violența a intentat acțiune civilă, reprezentată de avocatul Elias Vacca.

 

Românul a abuzat și filmat victima

 

Povestea datează de acum doi ani când bărbatul era logodit cu mama presupusei victime și a fost dat afară din casă după ce a fost descoperit de partenera sa în „atitudini intime cu fiica sa”. Potrivit celor spuse anchetatorilor, după ce a plecat să locuiască într-o rulotă, românul „continua să o viziteze pe fiica de 39 de ani și îi ducea bere și țigări”.

Bărbatul „a bătut-o și a efectuat asupra acesteia violență sexuală, filmând totul cu telefonul mobil și amenințând că va face publice videoclipurile”. După câteva luni de abuzuri, femeia și-a găsit curajul să-l denunțe pe presupusul „chinuitor”, care este acum dat în judecată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel