Italia. O badantă româncă l-ar fi bătut, amenințat cu moartea și dat afară din casă pe pensionarul pe care îl îngrijea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Badantă româncă, trimisă în judecată pentru că și-a amenințat fostul angajator, după ce a fost concediată: "Dă-mi banii și reangajează-mă"
Italia. Badantă româncă, trimisă în judecată pentru că și-a amenințat fostul angajator, după ce a fost concediată: "Dă-mi banii și reangajează-mă"

O badantă româncă, în vârstă de 32 de ani, este acuzată că l-ar fi forțat pe pensionarul de care avea grijă, în vârstă de 73 de ani, să-și părăsească casa prin amenințări cu moartea, în Pagani, provincia Salerno, regiunea Campania, Italia.

Potrivit anchetelor procurorului Nocera Inferiore, românca, împreună cu un bărbat încă neidentificat, ar fi dat afară proprietarul legitim al apartamentului.

De fapt, românca obținuse încrederea pensionarului, și ar fi obținut casa conform unui plan pus bine la cale de badantă și complicele ei. Femeia, conform plângerii, a atacat victima după ce a amenințat-o cu moartea.

Pensionarul a ajuns în spital, cu un prognostic de șase zile după rănile provocate, în timp ce femeia a reușit să-l dea afară din locuință.

Carabinierii au preluat plângerea bătrânului, începând procedurile penale, care au ajuns acum în faza procesului. Cu toate acestea, românca nu este găsită nicăieri, în timp ce presupusul ei complice a rămas neidentificat de poliție în faza preliminară.

Românca răspunde la trei capete de acuzație, care pornesc de la baza acelei dețineri complet nelegitime a bunurilor bărbatului, precum și violențe. O relație tradițională între îngrijitor și persoana incapabilă să se îngrijească de sine, transformată apoi într-o revendicare a femeii care, cu metode violente, l-ar fi alungat pe bătrânul de 73 de ani din casă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel