Italia. Muncitor român, săltat de carabinieri direct de la ferma de unde culegea mere

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor

Un muncitor român a fost ridicat de carabinieri direct de la ferma de mere unde lucra, în Trentino, regiunea Trentino-Tirolul de Sud din Italia.

Arestarea a avut loc după ce muncitorul român a primit o plângere la Poliție de la o femeie pe care ar fi violat-o pe un câmp, la finalul unei petreceri. 

Italia. Ultima scrisoare a româncei care a sfârșit în mâinile partenerului: „Acum e frig. Dragul meu soț, te-am iubit prea mult ca să plătesc cu viața”

 

Românul ar fi ademenit-o pe un câmp

 

Femeia, originară din Trieste, a fost abordată de român, care după ce a ademenit-o pe un câmp, departe de sărbătorile dintr-o zonă de la sud de Trento, ar fi abuzat-o. Potrivit reconstrucției carabinierilor, bărbatul care a venit în Trentino să culeagă mere, în timpul unei petreceri într-un oraș de la sud de valea Adigei, ar fi dus victima într-o zonă departe unde nimeni nu ar fi putut-o auzi strigând după ajutor.

Femeia, șocată, a decis însă să depună plângerea și s-a deplasat la secția de poliție din Rovereto, care a adunat informațiile și a reconstituit povestea și a început căutarea bărbatului. De altfel, descrierea oferită de victimă a fost decisivă și, de asemenea, analiza filmărilor de pe camerele de supraveghere, care a făcut posibilă reconstituirea evenimentelor și identificarea agresorului.

Italia. O badantă româncă riscă închisoarea după ce și-a dat demisia: „Am nevoie de ajutor! Nu mai pot face față singură”

Bărbatului i-a fost dat de urmă și ridicat direct de la ferma unde lucra. Românul a fost arestat preventiv și așteaptă să fie judecat. Dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de închisoare.

 

Vezi și 

 

Italia. Hoț român, săltat de polițiști dintr-un autocar după ce au observat la gâtul lui un lanț gros de aur

 

Un hoț român specializat în smulgerea lanțurilor de aur de la gât a fost arestat în Italia, după ce carabinierii l-au depistat în timp ce călătorea la bordul unui autocar care merge spre Franța. Ceea ce l-a dat de gol pe tânărul în vârstă de 28 de ani a fost tocmai un lanț mare de aur pe care-l purta la gât.

Potrivit publicației Trieste Prima, infracțiunile au fost comise în anul 2017 și tânărul român a fost identificat și judecat ulterior, fiind condamnat la 2 ani și 26 de zile de închisoare pentru faptele sale. Cu toate acestea, bărbatul a reușit să fugă și a crezut că va putea trece prin Italia fără a fi depistat de forțele de ordine.

Citește continuarea AICI...

 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel