Italia. Minoră de 16 ani, răpită și agresată o noapte întreagă de un român. Poliția este pe urmele sale

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Minoră de 16 ani răpită și violată o noapte întreagă de un român. Poliția este pe urmele sale
Italia. Minoră de 16 ani răpită și violată o noapte întreagă de un român. Poliția este pe urmele sale

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost răpită și violată o noapte întreagă de un cetățean român. Carabinierii sunt pe urmele acestuia. 

După o plimbare cu mașina, tânăra și prietenul ei s-au oprit în apropierea unei zone abandonate, iar acolo un bărbat de naționalitate română i-a atacat. Românul l-a lovit mai întâi pe tânăr, apoi a răpit-o pe fata de 16 ani.

Adolescenta a fost sechestrată și violată în interiorul mașinii iubitului ei de către un bărbat necunoscut. Răpirea a avut loc miercuri după-amiază, fata fiind chinuită în mașină o noapte întreagă. Apoi, copila a reapărut la periferia orașului Latina, acoperită de noroi și în stare de șoc.

Autorul faptei, potrivit cotidianului Messaggero, este un bărbat în vârstă de 30 de ani de naționalitate română, care e dispărut de 48 de ore și este căutat de poliție.

Reconstituirea: de la plimbarea cu mașina la răpire

 

Potrivit celor reconstituite până în prezent, totul a început miercuri după-amiază. Fata de 16 ani și prietenul ei au decis să facă o plimbare cu mașina, pornind de la Scalo. S-au îndreptat spre o zonă industrială abandonată și, după ce au parcat, s-au deplasat în interiorul uneia dintre clădiri.

Aceasta nu este o zonă liniștită din Latina, iar motivul acestei opriri este încă neclar pentru anchetatori. La scurt timp după sosirea lor, un bărbat s-ar fi apropiat, iar cuplul a încercat să fugă spre mașină. Acolo, agresorul l-ar fi lovit pe băiat în față, spărgându-i nasul și lăsându-l inconștient pe jos. Apoi a închis-o pe fata de 16 ani în mașină și a plecat, conform presei italiene.

Fata a fost transportată la spital

 

După ce agresorul a plecat de la fața locului, nu s-a mai auzit nimic de fată pe parcursul întregii nopți. În căutarea ei au plecat atât familia, cât și polițiștii care nu au găsit nicio pistă de urmat. Adolescenta a reapărut dimineață, în stare de șoc. 

Minora a povestit ce i-a făcut răpitorul ei toată noaptea. În stare de groază și acoperită de noroi, fata a fost dusă la spital și s-a inițiat imediat protocolul pentru victimele violenței sexuale.

Poliția dispune de un portret-robot al răpitorului și, potrivit zvonurilor, este vorba despre un român de 30 de ani, cunoscut deja de poliție, care a dispărut de 48 de ore.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG    

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel