Italia. Mamă româncă, dispărută de patru luni cu cele două fiice, de 3 și 5 ani. Tatăl micuțelor o acuză pe Alina de răpire

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Mamă ROMÂNCĂ, DISPĂRUTĂ de PATRU LUNI cu cele două fiice de 3 și 5 ani. Tatăl micuțelor o ACUZĂ pe Alina de RĂPIRE
Italia. Mamă ROMÂNCĂ, DISPĂRUTĂ de PATRU LUNI cu cele două fiice de 3 și 5 ani. Tatăl micuțelor o ACUZĂ pe Alina de RĂPIRE

Alina, o româncă de 30 de ani, este acuzată de soțul său Lucian Aurel că ar fi răpit pe cele două fetițe mici ale lor, Daria și Lucia, în vârstă de 3, respectiv 5 ani, în Caselle Torinese, provincia Torino, Italia.

Ca în orice dimineață, un salut rapid: „Mă duc să duc fetele la grădiniță”. Ușa se trântește, vocile fetelor se aud coborând pe scări. Aceasta este ultima amintire pe care Lucian Aurel o are despre fetițele sale. De când ușa s-a închis, Alina și fetițele lor au dispărut literalmente. Parcă înghițite în neant.

Dar de ce nu și-a luat și fiica cea mare cu ea? De ce nu s-a făcut auzită timp de patru luni? Și din ce trăiește? Unde este? Cu cine? Toate întrebările românului deocamdată nu au niciun răspuns. Lucian Aurel a făcut o plângere către carabinierii orașului care devin punctul de plecare pentru încercarea de a înțelege unde sunt soția și cele două fetițe ale sale. 

 

„Nu mă mai căuta!”

 

30 iunie, ora 7:00 dimineața. Daria și Lucia, în vârstă de 3 și 5 ani, ambele îmbrăcate în pantaloni scurți roșii și tricouri cu mâneci scurte roz deschis, părăsesc casa, în Viale Aceri, de mână cu mama lor, Alina. Pentru a ajunge la grădiniță, în Piazza Boschiassi, este o distanță de o jumătate de kilometru, cinci minute de mers pe jos.

„Dar nu i-am văzut aici”, îi vor spune educatoarele tatălui lor, Lucian Aurelian. Și românul se duce la carabinieri.

„Alina poate a fugit cu un alt bărbat care acum o împiedică să vorbească cu mine”, spune bărbatul.

O ipoteză care se bazează pe singurul contact pe care l-a avut cu soția în aceste luni de angoasă și disperare, un mesaj pe Watshapp: „Nu mă mai căuta, acum sunt bine, am o altă familie”. Atașată este o fotografie a unui bărbat care o ținea pe Lucia în brațe, undeva la țară. Însă, din acel moment, la 10:00 dimineața pe 1 iulie, telefonul nu a mai sunat. Iar mama și fetele au devenit ca niște fantome.

 

Inima lui Lucian este frântă. Ca și cea a fetiței care a rămas cu el

 

Lucian Aurelian, care s-a adresat acum avocatului Vincenzo Coluccio, este disperat. Devastat în suflet. Singura explicație pe care reușește să și-o dea este că soția sa a decis să-și schimbe viața, condusă de dificultățile zilnice, pe fondul a o mie de lipsuri din cauza dificultăților lor economice.

Și omul acela din fotografie? Lucian Aurelian a reușit să urmărească un nume și un profil de Facebook. Bărbatul respectiv, pe 9 iulie, a postat o poză cu soția sa, în „informații” a inserat „începutul unei relații”. Inima lui Lucian este frântă. Ca și cea a fiicei care a rămas cu el care și-ar dori să-și îmbrățișeze mama și surorile mai mici. Sau măcar să le audă la un telefon să știe că sunt în regulă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel