Italia. Imagini ȘOCANTE. Asistentă româncă cercetată. Bătrâni loviți și UMILIȚI

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Violențe, condiții îngrozitoare, țipete, gemete de durere. Așa au fost bătrânii dintr-un cămin din Rimini obligați să trăiască în ultimele lor zile de viață. 

O anchetă dintr-un cămin de bătrâni din Rimini (Emilia-Romagna) a dezvăluit imagini șocante. O persoană în vârstă a fost lovită violent cu o lingură de lemn, pacienții sunt treziți de țipete și palme, forțați să trăiască în condiții îngrozitoare, uneori, inclusive în propriile lor fecale, potrivit altarimini.it.

„Speranța", așa a fost numită operațiunea de investigare a a activității personalului din Căminul de bătrâni. Ancheta a dus la arestarea directorului instituției, un italian originar din Chieti, de 78 de ani, și a trei lucrătoare, dintre care o italiancă și o îngrijitoare din Georgia, ambele în vârstă de 51 de ani și o peruancă de 38 de ani. Toți aceștia au fost arestați la domiciliu. De asemenea, o femeie româncă în vârstă de 31 de ani care lucra acolo ca asistentă socio-sanitară, este cercetată în stare de libertate.

Investigațiile au început datorită curajului unui fost angajat care, după ce a fost concediat, a mers să raporteze ceea ce a văzut autorităților.

Videoclipul a fost filmat cu o cameră de supraveghere ascunsă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel