Italia. Fotbalist român, blocat pe stradă, forțat să se dezbrace și atacat de fanii echipei la care joacă - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Fotbalist român, blocat pe stradă, forțat să se dezbrace și atacat de fanii echipei la care joacă - VIDEO
Italia. Fotbalist român, blocat pe stradă, forțat să se dezbrace și atacat de fanii echipei la care joacă - VIDEO

Claudiu Micovschi, un fotbalist român în vârstă de 23 de ani, jucător la Avellino, a fost blocat, dezbrăcat și atacat de fanii echipei în timp ce se îndrepta spre casă: „Nu ești demn să porți acest tricou”.

Câțiva indivizi l-au urmărit pe fotbalistul român din Avellino, regiunea Campania din Italia. L-au blocat cu mașinile, l-au forțat să se dezbrace și să le dea costumul oficial, întrucât a fost considerat „nedemn” să poarte echipamentul clubului de fotbal. Așa s-a întâmplat în seara zilei de 4 mai, după înfrângerea lui Avellino acasă în play-off-ul Seriei C împotriva Foggia.

Italia. Sute de românce, exploatate, hărțuite și abuzate pe câmpuri și în sere: „Am nevoie mare de bani”

Din acest motiv, un tânăr de 22 de ani și doi de 30 de ani, toți aparținând susținătorilor lui Avellino și deja "beneficiari" ai Daspo (n.r. - interzicerea accesului la evenimente sportive) în trecut, unul încă în curs, au fost plasați în arest la domiciliu. Polițiștii au pus în executare un ordin emis de judecătorul de instrucţie din cadrul Tribunalului Irpinia. Cei trei sunt cercetați pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Ultrașii au fost identificați cu ajutorul imaginilor de pe sistemele de supraveghere video. O femeie încă este căutată.

 

 

Claudiu nu a fost singurul atacat 

 

Jucătorul Claudiu Micovschi, care deține poziția de extremă stânga, a fost blocat în drum spre casă, cu mașina. Claudiu nu a fost singurul atacat. Un alt fotbalist, în aceeași noapte, a fost și el urmărit de o mașină imputabilă unuia dintre suspecți.

La Avellino, în acel meci din play-off din Serie C, chiar și o remiză ar fi fost suficientă pentru a alimenta în continuare speranța unei promovări în Seria B. După înfrângere, în cadrul conferinței de presă, președintele companiei a pronunțat cuvinte dure împotriva comportamentului în teren a unora dintre jucătorii săi.

Italia. O mașină a intrat în curtea unei grădinițe: Un copil a murit, alți cinci au fost grav răniți, printre care și o fetiță româncă de 4 ani - VIDEO

 

Fotbalistul român a fost amenințat, atacat și forțat să se dezbrace

 

Conform polițiștilor, în seara zilei de 4 mai, după meci, ultrașii s-au concentrat la tribuna Terminio a stadionului Partenio cu scopul de a ajunge la una dintre ieșirile structurii pentru a contesta jucătorii. Tentativa a fost însă zădărnicită de Poliția de Stat. Jucătorii au reușit să părăsească stadionul cu mașina. La scurt timp după aceea, însă, agenții Digos au fost informați despre atacul asupra fotbalistului român.

Cercetările, efectuate imediat, au făcut posibilă recuperarea unor imagini ale sistemelor de supraveghere video datorită căruia s-a putut reconstitui incidentul. Patru dintre ei, printre care și o femeie, alături de alți ultrași, ar fi devenit protagoniștii unei adevărate scene de tâlhărie. Tânărului fotbalist român, în timp ce se deplasa cu mașina cu un coechipier, i s-a alăturat o altă mașină, în care se aflau ultrașii, căreia i s-a alăturat la scurt timp un alt autovehicul care l-a obligat pe Claudiu Micovschi să oprească.

Italia. Operaţiunea „Transilvania”: Mai multe românce ameninţau bătrâni cu doze masive de Valium

Fotbalistul român a fost amenințat, atacat și forțat să se dezbrace de tricoul echipei de ultrași. 

Acum este căutată femeia, care nu a fost încă identificată. 

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv   

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel