Italia. Ea este femeia masacrată cu un ciocan pe stradă: I-a zdrobit capul. „Elena era o persoană care dorea să facă lumea mai bună”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Ea este femeia masacrată cu un ciocan pe stradă: I-a zdrobit capul. „Elena era o persoană care dorea să facă lumea mai bună”
Italia. Ea este femeia masacrată cu un ciocan pe stradă: I-a zdrobit capul. „Elena era o persoană care dorea să facă lumea mai bună”

Elena Casanova, în vârstă de 49 de ani, a fost masacrată, ieri după-amiază, pe stradă, în Castegnato, provincia Brescia, Italia, de fostul ei partener Ezio Galesi, în vârstă de 59 de ani.

Povestea dintre ei se terminase de ceva vreme, iar Elena se pare că avea deja un nou partener. Ezio nu acceptase niciodată finalul relației. El a așteptat-o ​​în afara casei, a atacat-o în timp ce ea era încă în mașină, a târât-o pe asfalt și a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan, până când i-a zdrobit craniul.

Când au venit vecinii, bărbatul era tot acolo, stând lângă cadavru, fumând o țigară. „Am ucis-o! Am spus că o voi face!”. Se pare că Ezio și-ar fi sunat fiica spunând: „Mi-am făcut datoria!”

În câteva minute a fost arestat, în timp ce medicii au declarat decesul Elenei la fața locului, întrucât pentru femeie nu mai era nimic de făcut.

 

Ezio ar fi planificat totul, în cele mai mici detalii


Investigațiile au fost încredințate carabinierilor din Chiari. Criminalistica este coordonată de procurorul Carlo Pappalardo.

Anchetatorii susțin că este posibil ca Ezio să fi planificat totul, în cele mai mici detalii. Nici ziua nu ar fi fost întâmplătoare: bărbatul știa că fiica Elenei, Alice, în vârstă de 17 ani, va fi alături de tatăl ei, fostul soț al lui Casanova, Marco Frassine, în acea seară.

Dintr-o primă reconstrucție se pare că tatăl și fiica plecaseră să ia o pizza și să o mănânce acasă. Fostul soț locuiește în apropiere de casa Elenei. Ar fi trecut cu mașina chiar pe acel drum, când tragedia se terminase deja. Omul ar fi observat că ceva nu era în regulă, că tocmai se întâmplase ceva groaznic. Și așa a reușit să-și schimbe direcția, să-și ia fiica de la locul crimei, evitând un șoc din care probabil că nu și-ar mai reveni niciodată. Dar au trecut câteva minute până când toată țara a aflat despre asta. Și deci și fiica, mama și fratele Elenei.

 

„Elena era o persoană care dorea să facă lumea mai bună”

 

Întreaga comunitate este șocată. Un bărbat l-a descris pe Ezio drept un bărbat care era mereu la bar și care se certa des cu Elena.

O declarație confirmată și de un alt vecin: „A hărțuit-o, era un tip dur, a ridicat adesea vocea la ea”.

De fapt, bărbatul o persecută de ceva timp, ar fi scris și cuvinte jignitoare pe pereții casei Elenei din Via Fioritei.

„Elena era o persoană care dorea să facă lumea mai bună și a făcut-o gândindu-se la noile generații și mai ales la fiica ei. Când am primit veste teribilă, nu am vrut să cred. M-am dus în fața casei Elenei: era încă acolo, pe asfalt, ucisă brutal de cel care până de curând îi spunea că o iubește”, spune Silvio Parzanini, președintele Circolo Legambiente Franciacorta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel