Italia. Copil torturat de mamă și de un român: A fost maltratat, legat și forțat să îi privească pe cei doi în pat ani la rând

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Copil torturat de mamă și de un român: A fost maltratat, legat și forțat să îi privească pe cei doi în pat ani la rând
Italia. Copil torturat de mamă și de un român: A fost maltratat, legat și forțat să îi privească pe cei doi în pat ani la rând

Un român, în vârstă de 37 de ani, și o femeie, în vârstă de 34 de ani, au fost astăzi condamnați pentru maltratarea și vătămarea corporală a unui minor, în Roma, Italia.

Românul și partenera sa au fost găsiți vinovați de faptul că l-au bătut pe copilul femeii timp de cel puțin trei ani, mai exact din 2014 până în 2017. O poveste șocantă, care l-a avut ca protagonist pe micuțul Marco (n.r. - nume fictiv oferit de presa din Italia).

Micuțul, în vârstă de 8 ani, locuia cu mama lui și cu noul ei partener, un bărbat de naționalitate română. Cei doi îl loveau des pe cel mic cu mătura și cureaua. Totodată, cei doi l-au și legat pe Marco sau l-au obligat în numeroase seri să-i însoțească pe cei doi torționari într-una din piețele din zonă pentru a-și lua droguri.

Copilul și-a găsit curaj la un moment dat și a fugit la tatăl său natural. Așa că părintele, imediat ce a aflat teribila realitate, a apelat la serviciile sociale, care i-au interzis mamei să-și mai vadă băiatul. 

 

Copilul a avut curajul să-și denunțe torționarii

 


Faptele datează din perioada 2014 - 2017. În toți acești ani Marco a fost supus unei lungi serii de maltratări de către mama sa, o femeie de 34 de ani, și de partenerul său, un român de 37 de ani. Pe lângă faptul că era bătut în mod regulat, mai ales când cei doi consumaseră alcool și droguri, anchetatorii au constatat că și copilul a fost obligat să meargă cu ei atunci când au cumpărat droguri din piețele din Tor Bella Monaca și să asiste la relațiile lor sexuale.

După trei ani de hărțuire, Marco a fugit la casa tatălui său și i-a spus totul. Bărbatul a contactat serviciile sociale, iar dosarul a ajuns pe masa procurorului.

Astăzi, mama a fost condamnată la pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru maltratări și vătămări, iar partenerul român a fost condamnat la 3 ani de închisoare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel