Italia. Călăul lui Andrei a fost prins. Este un conațional. Românul fost bătut cu sălbăticie și lăsat să moară în baraca sa

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Om al străzii ucis la Torino. Un român este acuzat de crimă
Om al străzii ucis la Torino. Un român este acuzat de crimă

Atât victima, cât și criminalul sunt de naționalitate română. Procurorul Rossella Salvati a înscris în registrul de suspecți numele unui alt om al străzii.

Duminică seară a fost anunțată moartea lui Andrei Dănilă, un bărbat fără adăpost de 53 de ani, de origine română. Acesta a murit în urma unei bătăi cu un compatriot. Deși bărbatul era încă în viață când a fost transportat la spitalul din Rivoli, o comună din zona Torino, acesta a decedat între timp.

Cu toate acestea, victima însăși a apucat să menționeze înainte să moară, numele agresorului său, un alt român. Joi, 24 februarie procurorul Rossella Salvati, coordonator responsabil al anchetelor carabinierilor, a înscris în registrul suspecților numele criminalului, un bărbat, de asemenea fără adăpost de origine română.

 

Poliția este pe urmele suspectului crimei, care se află încă în libertate

 

Ipoteza de infracțiune este cea de omor din culpă. Suspectul este în prezent căutat și se potrivește cu numele pe care l-a dat victima înainte de a muri. Autopsia efectuată a evidențiat o ruptură de laringe în încercarea probabilă de strangulare, ruptura vertebrei cervicale și hemoragie internă datorată rupturii splinei din cauza multiplelor lovituri primite.

Potrivit medicului legist, leziunile sunt compatibile cu lovituri de picioare și pumni și nu au fost folosite altfel de arme sau instrumente periculoase. Carabinierii continuă căutările criminalului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel