Italia. Bebeluș român de doar 18 zile, mort la sânul mamei. Femeia a adormit în timp ce-l alăpta

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bebeluș român, de numai 18 zile, a murit brusc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Guardia Sanframondi, provincia Benevento, Italia. 

Potrivit primelor cercetări ale carabinierilor, românca, în vârstă de 22 de ani, a început să alăpteze copilul și, la un moment dat, a adormit. În jurul orei trei dimineața, femeia s-a trezit, ar fi observat că bebelușul, încă atașat de sân, se chinuia să respire și la un moment dat a devenit cianotic.

În acel moment, femeia a alertat salvarea, dar când medicii au ajuns în cartierul Galano, din păcate nu au putut face nimic pentru a readuce la viață nou-născutul.

 

Trupul neînsuflețit al micuțului, transferat pentru autopsie

 

Deși totul sugerează un eveniment natural tragic, și anume o moarte din cauza asfixierii de regurgitare, cel mic, la ordinele sistemului judiciar, a fost transportat la San Pio pentru a fi supus unui examen de autopsie menit să constate cauzele morții.

Soldații Compagnia di Cerreto Sannita efectuează investigații la fața locului.

 

„Această dramă ne afectează îndeaproape”

 

Bebelușul Nicolas fusese înscris în registrul civil la numărul 1 din Piazza Municipio și, prin urmare, era cetățean în toate privințele. Vestea tristă s-a răspândit rapid în Guardia Sanframondi. Multe mesaje și comentarii s-au strâns și ele de pe paginile rețelelor de socializare, prin distribuiri și postări.

Durerea și neîncrederea care au găsit apoi o transpunere mai largă în declarațiile primarului Raffaele Di Lonardo: „Am aflat ce s-a întâmplat și cred că pot reprezenta sentimentul întregii noastre comunități - a spus el - Putem exprima doar apropierea față de mamă pentru această dramă care ne afectează îndeaproape, împreună cu o rugăciune pentru această viață foarte tânără care nu mai există”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel