Italia. Badantă româncă, găsită lângă bagaje, în comă alcoolică: A fost dată afară pentru o aventură în familia bătrânului pe care-l îngrijea

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania declară mahmureala boală
Germania declară mahmureala boală

O badantă româncă, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită în comă alcoolică în fața unui bar din Eboli, provincia Salerno, regiunea Campania, Italia.

Românca a fost salvată de Poliția Municipală care a observat-o inconștientă și risca să fie sufocată de propria vomă. Se pare că nimeni nu a observat starea gravă a femeii, salvată de polițiștii municipali care au înțeles gravitatea situației. 

O ambulanță a transportat-o de urgență la spital unde, datorită îngrijirii medicilor, a reușit să-și recapete cunoștința.

Din primele informații, se pare că românca rătăcea cu valizele de vreo două zile după ea, lângă ieșirea de pe autostrada Eboli pentru că a fost dată afară de familia unde a îngrijit o persoană în vârstă din cauza unei aventuri cu un membru căsătorit al familie.

Tot ieri, un alt cetățean român de 70 de ani a fost salvat de autorități în pădurea de pini unde a fost găsit întins printre copaci, în comă alcoolică. Atunci când și-a revenit, a declarat că s-a îmbătat pentru că a fost părăsit de propria soție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel