Italia. Badantă româncă, acuzată că i-a lovit și jignit pe soții lipsiți de apărare de care avea grijă: Femeia este de negăsit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O badantă româncă este trimisă în judecată pentru rele tratamente aplicate unui cuplu de pensionari de care avea grijă în Italia.

Abuzul a fost raportat de cele două fiice ale pensionarilor, soț și soție, din Fiorano, provincia Modena din Italia. Părinţii fetelor aveau vânătăi şi erau, de asemenea, drogați cu medicamente.

Potrivit presei din Italia, badanta româncă este acum de negăsit.

 

Românca avea obiceiul de a-i lovi și jigni pe soții lipsiți de apărare

 

Ar fi trebuit să aibă grijă de ei, pentru a le satisface nevoile delicate din cauza vârstei și a problemelor fizice, dar nu a fost așa. Ba mai mult, o dată au fost nevoiți să recurgă la tratament spitalicesc pentru traumatismele lor.

O îngrijitoare de origine română a fost angajată de fiicele unui cuplu de bătrâni: dacă la început i s-a părut potrivită ca să aibă grijă de mama și tatăl lor, cu timpul s-a dovedit contrariul. Potrivit actelor de urmărire penală, femeia avea obiceiul de a jigni și chiar de a-i lovi pe soții lipsiți de apărare. Badanta româncă a fost astfel denunțată de fiicele sale pentru rele tratamente și împotriva ei a început procesul judiciar, care va începe în câteva luni.

 

Fiicele pensionarilor și-au dat seama că ceva nu este în regulă

 

Ieri dimineață judecătorul a dispus rechizitoriul. În proces, fiicele au intentat acțiune civilă și sunt apărate de avocatul Elisa Baldaccini. Ambele au decis să meargă până la capăt, dornice să obțină dreptate pentru părinții lor.

Între timp, tatăl în vârstă s-a stins din viață, iar soția sa are probleme de sănătate.

Fiicele și-au dat seama că ceva nu este în regulă, dar temerile lor nu s-au concretizat imediat.

Procesul va începe în următoarele luni, însă femeia acuzată, care între timp a fost concediată, a devenit de negăsit. Prin urmare, nu este sigur dacă s-a întors în țara de origine sau dacă se află încă în Italia. Vor fi făcute percheziții. Cert este însă că va trebui să răspundă pentru acuzația de rele tratamente în fața judecătorului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel