Italia. Ambasada României, MESAJ pentru cetăţenii din regiunile Lombardia, Lazio şi Campania. Se anunţă noi măsuri restrictive

Andreea Cosma / 22 oct 2020, 22:07 Salveaza PDF Comentarii
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ambasada României în Italia a transmis un mesaj privind restricţiile din trei regiuni importante, Lombardia, Lazio şi  Campania şi precizează că autorităţile pot adopta în viitorul apropiat măsuri mai restrictive pentru a limita infectările cu COVID-19.

"Vă reamintim că autoritățile regionale din Italia pot adopta măsuri mai restrictive valabile la nivel regional, pentru a limita pandemia de #Covid19.

Vă prezentăm câteva dintre principalele prevederi adoptate în Regiunile Lombardia, Lazio și Campania:

- Regiunea Lombardia: începând cu 22 octombrie și până la 13 noiembrie 2020, sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul regiunii între orele 23.00 și 5.00 dimineața, cu excepția celor legate de muncă, sănătate, situații de urgență sau de necesitate. Este posibilă întoarcerea la propriul domiciliu sau reședință. Deplasările în intervalul orar 23.00 și 5.00 trebuie justificate prin completarea unei declarații pe propria răspundere.

Detalii aici: https://tinyurl.com/qrznvej

- Regiunea Lazio: începând cu 23 octombrie 2020, timp de 30 de zile, sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul regiunii între orele 24.00 și 5.00 dimineața, cu excepția celor legate de muncă, sănătate, situații de urgență sau de necesitate, precum întoarcerea la propriul domiciliu sau reședință. Deplasările în intervalul orar 24.00 și 5.00 trebuie justificate prin completarea unei declarații pe propria răspundere.

Detalii aici: https://tinyurl.com/y2eeazex

- Regiunea Campania: începând cu 23 octombrie și până pe 13 noiembrie 2020, sunt interzise deplasările pe întreg teritoriul regiunii între orele 23.00 și 5.00 dimineața, cu excepția celor legate de muncă, sănătate, situații de urgență sau de necesitate. Este posibilă întoarcerea la propriul domiciliu sau reședință. Activitățile comerciale, sociale și recreative sunt închise între orele 23.00-5.00. Deplasările în acest interval trebuie justificate prin completarea unei declarații pe propria răspundere.

Detalii aici: https://tinyurl.com/y6psjk6w

Modelul declarației pe propria răspundere este disponibil AICI.

Vă recomandăm să vă informați cu privire la măsurile adoptate pe plan regional sau local, în funcție de zona în care vă aflați", se arată pe pagina Ambasadei.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy