Italia. ACCIDENT MORTAL. Un tânăr român a murit pe loc (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un accident cumplit a avut loc ieri seară, în jurul orei 21.30, la Motta di Livenza, în apropiere de Veneţia. În urma tragicului eveniment un tânăr român a murit pe loc, un altul e în comă, iar maşina lor e un morman de fiare.

Potrivit trevisotoday.it, mașina tinerilor a ieşit de pe şosea, s-a izbit violent de un cap de pod apoi s-a răsturnat şi a rămas pe plafon, într-un şanţ.

(w670) 

Şoferul maşinii, un român, I.C., 30 de ani, a murit pe loc, în vreme ce prietenul lui, care era pe locul din dreapta, B.P., 33 de ani, e în comă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Citește și Austria. Microbuz cu ROMÂNI, SPULBERAT de un TIR

Poliţia italiană investighează circumstanţele acidentului, în condiţiile în care şoseaua era uscată. Cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi nu a mai putut controla autoturismul. Impactul a fost atât de violent încât, pentru moment, nu e clar anchetatorilor nici cine dintre cei doi prieteni se afla la volan.

(w670) 

Conform tribunatreviso.gelocal.it, românul decedat în accident este Iulian Ciurcanu, originar din Vrancea. Tânărul locuia în Italia şi era stabilit în Meduna di Livenza, localitate situată la aproximativ 2 kilometri de locul accidentului.

(w670) 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel