Italia. Accident cumplit: Tată și fiică de 10 ani morți pe loc, alte trei persoane în stare gravă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Accident cumplit: Tată și fiică de 10 ani morți pe loc, alte trei persoane în stare gravă. FOTO: captură ilmessaggero.it
Italia. Accident cumplit: Tată și fiică de 10 ani morți pe loc, alte trei persoane în stare gravă. FOTO: captură ilmessaggero.it

Un bărbat și fiica lui de 10 ani au murit pe loc astăzi, într-un tragic accident care a avut loc în Friuli, Italia. Alți doi copii și un verișor au fost răniți grav.

Accident tragic în Friuli, în Amaro (în provincia Udine), unde o mașină s-a izbit violent de un camion. Un bărbat și fiica sa de 10 ani au murit în timp ce ceilalți trei membri ai familiei care locuiesc în Toscana - doi copii cu vârsta de 12 și 14 ani și un văr de 29 de ani - sunt internați în stare foarte grave.

Accidentul a avut loc în Carnia, de-a lungul drumului de stat 52. Intervenția imediată a pompierilor și 118 care au extras victimele: unul este un bărbat de 62 de ani, care conducea Ford C-Max, cealaltă era fiica sa cea mai mică. Celălalt bărbat implicat, șoferul camionului companiei friulane de transport Delle Vedove di Rivignano, a rămas însă nevătămat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel