Italia. 30 de polițiști au intrat peste un român care își înșela soția cu iubita vărului său. Ce a urmat este o adevărată telenovelă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

Un român, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat chiar în timp ce se afla cu amanta lui, care este soția vărului său, într-un hotel din Spresiano, provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia. Românul a fost închis nevinovat, după ce un infractor, căutat în Austria pentru jaf armat, i-a folosit identitatea.

M.S., un român de 40 de ani, căsătorit cu copii, s-a retras în ziua de Paște cu soția vărului său într-un hotel de lângă Spresiano. Aproximativ 30 de polițiști au pătruns în camera de hotel și i-au pus cătușe, crezând că este autorul unor focuri de armă din Austria. Dar buletinul de identitate al românului a fost clonat, întrucât el nu avea nimic de-a face cu acele fapte.

Polițiștii au intrat peste el după ce proprietarul hotelului a transmis autorităților detaliile documentului folosit pentru rezervarea camerei. Acel act de identitate corespundea cu cel al unui bărbat căutat în Austria pentru două tâlhării armate și folosirea de explozibili care au fost comise în vara precedentă în zona Innsbruck.

M.S., care aștepta să fie predat austriecilor, a făcut zece zile de închisoare înainte ca biroul de extrădare al Curții de Apel să schimbe măsura arestării cu controlul judiciar. Însă, românul nu a avut nimic de-a face cu jaful. Abia luni de zile mai târziu, s-a constatat că i s-a furat identitatea. Astfel, românul, apărat de avocatul Paolo Pastre, a fost eliberat zilele trecute. Persoana responsabilă de jaf, în schimb, a ajuns în cătușe în Belgia.

Barmaniță româncă, eroină în Italia. Florentina: „Simțeam pericolul, dar m-am concentrat și am ascultat foarte atentă indicațiile”

 

Românul a avut multe să explice

 

Totul este bine, după cum se spune, când se termină cu bine. Însă, femeia care era cu românul în momentul în care a fost arestat este soția vărului, iar bărbatul de 40 de ani este și el căsătorit, cu copii și are un loc de munca într-o firmă care se ocupă de mecanică în zona Montebelluna. După acest moment, românul a avut multe să explice în fața celui mai implacabil dintre judecători, adică în fața soției sale.

Autorul furtului identității s-a dovedit a fi chiar vărul lui M.S.. În timpul unor vizite, vărul ar fi pus mâna pe documentul românului, clonându-l. Mai mult, cei doi seamănă foarte bine între ei: aceeași construcție a feței, același tatuaj pe brațul stâng, iar astfel i-a ieșit un „fals” perfect.

Vieți sacrificate pentru româncele care îngrijesc bătrâni în Italia: „Accepți, pentru că te obligă datoriile și sărăcia din România”

 

Avocatul românului a scos adevărul la iveală

 

Povestea aventurii a început după un prânz pe care M.S. l-ar fi servit împreună cu rudele pentru a sărbători Paştele ortodox. La un moment dat, el pleacă și spune că se duce să viziteze o cunoștință. Soția vărului face la fel și spune că pleacă să-i ureze unui prieten „La mulți ani!”. În realitate, cei doi îndrăgostiți, copleșiți de o pasiune de neoprit, se regăsesc în Spresiano la un hotel. Dar, în timp ce consumau fapta, iată că ușa a fost spartă de vreo 30 de polițiști care ordonă celor doi să se întindă la pământ și să-l încătușeze.

Clonarea identității pare să fi fost doar a numărului cărții de identitate, care este același, deși numele este diferit cu cel folosit de tâlhar. Acestea sunt cercetările defensive efectuate de avocatul lui M.S. care le-a adus la suprafață tocmai când, la sfârșitul lunii iunie, actele pentru extrădare au fost gata.

Între timp, interceptările telefonice operate unor membri ai familiei fac posibilă dezvăluirea că de fapt responsabilul de jafuri (și care a avut precedente și în Italia), până atunci o figură a cărei existență era doar bănuită, putea fi în Bruxelles. Astfel s-a declanșat o operațiune a Poliției belgiane care l-a prins pe adevăratul criminal.

Italia. Badantă româncă, ucisă pe stradă: Mihaela a murit sub ochii surorii sale

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv            

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel