Irlanda caută muncitori. Salariile încep de la 33.000 de euro: cerințe și posturi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cele mai multe dintre aceste locuri de muncă oferă un salariu de bază de aproximativ 30.000 de euro și se adresează unei mari varietăți de profiluri profesionale: iată câteva dintre posturile oferite.

A începe o nouă aventură profesională într-o altă țară poate fi o provocare, dar și o aventură pentru mulți cetățeni. Este ceea ce EURES, rețeaua europeană de cooperare pentru servicii de ocupare a forței de muncă, oferă acum sute de muncitori șansa de a începe o nouă viață în Irlanda.

Pe acest portal, care depinde de Comisia Europeană, statele membre publică în mod regulat ofertele de locuri de muncă care sunt în prezent neocupate și care ar putea fi de interes pentru lucrătorii din alte țări ale UE.


Astfel, orice muncitor care dorește poate accesa oricare dintre ofertele publicate, iar printre acestea, Irlanda este una dintre țările care oferă cele mai multe locuri de muncă.

Oferte de locuri de muncă de la 30.000 de euro

 

Ofertele de locuri de muncă oferite de rețeaua EURES vizează profiluri atât de variate precum ingineri, ospătari, asistenți de vânzări, șoferi sau profesioniști în domeniul îngrijirii copiilor și al educației. Cele mai multe dintre aceste locuri de muncă oferă un salariu de bază de peste 30.000 de euro, deși în unele cazuri pot depăși 45.000 de euro.

Acestea sunt, printre altele, câteva dintre locurile de muncă oferite în Irlanda:

* Ospătar/barman 

* Bucătar/Asistent bucătar 

* Sudor 

* Șofer 

* Muncitor în construcții 

* Măcelar 

* Asistent de vânzări 

* Ingineri 

* Electrician 

* Îngrijitor de copii/educator 

* Angajat în domeniul serviciilor pentru clienți 

* Funcționar administrativ 

* Coafor/Barbier

* Asistent social

Cerințe pentru a obține un loc de muncă în Irlanda

 


Printre cerințele pentru a obține un loc de muncă în Irlanda se numără faptul că trebuie să aveți pregătirea profesională necesară pentru postul pentru care doriți să candidați. Deși nu este esențial pentru unele dintre aceste locuri de muncă, experiența demonstrabilă în acest sector poate fi de asemenea utilă.

Pe de altă parte, un nivel bun de limba engleză poate ajuta, de asemenea, la obținerea locului de muncă oferit, deși în cazul unora dintre aceste experiențe nu este o condiție obligatorie. Alte companii cer, de asemenea, cunoașterea fluentă a unei alte limbi, inclusiv a limbii spaniole.

În ciuda acestui fapt, fiecare profil include un PDF cu toate informațiile despre angajator, cerințele postului și condițiile de muncă. Programul oferă, de asemenea, asistență financiară pentru participarea la interviu și pentru relocarea ulterioară în țara de destinație, în cazul în care se obține locul de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel