Irina Rimes, operată de urgență de Revelion. „M-am trezit la spital, internată. Îmi pare nespus de rău...“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Irina Rimes și-a anulat planurile de Revelion, după ce a ajuns în spital în stare gravă. Artista a fost operată de urgență.

Irina Rimes și-a anunțat fanii prin intermediul Instagram că nu mai poate ajunge la Iași de Revelion întucât ieri a intrat în operație, mărturisind că are o problemă gravă de sănătate.

„O zi mai puțin bună pentru mine...M-am trezit la spital, internată... fac acest video ca să spun că-mi pare nespus de rău că programul meu de la Iași se anulează. Am fost internată aseară, în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în 2 sau 3 ore intru în operație, să-mi țineți pumnii. Îmi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion” a fost mesajul Irinei Rimes, transmis fanilor de pe Instagram. 

Potrivit surselor din apropierea vedetei, operația ar fi fost un succes. Anunțul a fost făcut de artistul Horia Brenciu, pe pagina lui de Facebook. „Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos", este mesajul artistului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel