Ionel Dănciulescu, mesaj emoţionant: "Are nevoie disperată de ajutor!"

Andrei Lazăr |
Data actualizării: | Data publicării:

Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului Dinamo a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant.

În postarea sa, fostul fotbalist cere tuturor oamenilor cu suflet sprijin pentru ca un copil în vârstă de numai şase ani să poată trece peste un moment extrem de dificil.

"Dragi dinamoviști, camaradul nostru din peluză, Nicolae Popescu, trece prin momente extrem de dificile. Băiețelul lui în vârstă de 6 ani, David Nicolas, a fost diagnosticat cu atrezie esofagiană și malformație anorectală încă de la naștere. Practic, micuțul David e obligat să elimine materiile fecale din organism prin burtă. David a suferit până acum 6 operații, 2 dintre ele numai luna trecută. Operațiile, medicamentele și toate intervențiile zilnice au dus familia Popescu într-o situație financiară dezastruoasă și au nevoie disperată de ajutor!


Cei care vor să îl ajute pe micuțul David Nicolas să treacă peste acest moment dificil, pot dona în contul RO94RNCB0812118684820006, deschis la BCR pe numele Popescu Nicolae. Pentru detalii suplimentare, îl puteți contacta pe tatăl micuțului David la numărul de telefon 0774 494 071. Toți pentru unul, unul pentru toți!", este mesajul scris de Ionel Dănciulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel