Iohannis anunță MĂSURI după RECORDUL de infectări: E CUTREMURTOR de simplu

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, de la ora 14.00, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat şi cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, chestor şef de poliţie Bogdan Despescu, pentru a analiza măsurile de gestionare a pandemiei.

 

„Noi suntem hotărâți să gestionăm și această formă de criză. AM convenit că e momentul să fim extrem de ferm și aplicați. Toate studiile sociologice arată că 90% din voi respectă regulile. Vă mulțumesc.

Cei care nu au înțeles vor fi amendați. E obligatoriu ca toată lumea să respecte normele ca să putem stăpâni această boală. Eu, Guvernul, știm ce avem de făcut. DSP pregătește spitalele, avem peste 800 de paturi pregătite în ATI. La acest moment jumătate sunt ocupate. Mă bazez pe voi să respectați normele. Cei care nu le rezoltă vor suporta rigorile”, a spus preşedintele României.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, avertisment dur după RECORDUL de infectări: „PSD, cu cinism, a tras de timp. A vrut să creeze o CRIZĂ SANITARĂ“

citeşte şi: Klaus Iohannis, atac dur la PSD: „Nu caut vinovați, îi cunosc și o să îi arăt cu degetul. Pe voi! Ați creat intenționat o criză sanitară”

„Suntem hotărâți să gestionăm această criză. Am avut ieri și azi discuții cu guvernul și am convenit că e momentul să fim extrem de fermi, de aplicați. Dragi români, toate studiile sociologice arată că 90% dintre voi respectă normele, se conformează. Marea majoritate ați înțeles că avem nevoie de disciplină”,  a declarat preşedintele Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel