Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție a lui Alexandru Nazare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Consulate generale noi înfiinţate în Germania. Iohannis a semnat decretele
Consulate generale noi înfiinţate în Germania. Iohannis a semnat decretele

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de revocare din funcția de ministru de Finanțe a lui Alexandru Nazare.

Potrivit Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a semnat joi decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a lui Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, și decretul de desemnare a lui Florin-Vasile Cîţu ca interimar la Premierul Florin Cîțu a anunțat joi că a tramnsmis președintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcție a ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare.

Premierul Florin Cîțu a anunțat joi că a transmis la Palatul Cotroceni propunerea de revocare a lui Nazare: „Astăzi, după încă o discuție cu membrii coaliției, am transmis președintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a domnului Alexandru Nazare din funcția de ministru al Finanțelor”.

„Domnul ministru a avut posibilitatea să își dea demisia, a preferat să fie revocat. Totți liderii coaliției au fost informați de marți după-amiaza”, a precizat Florin Cîțu.

Acesta a vorbit și despre motivele care au stat la baza acestei decizii.

„În ceea ce privește motivele, am făcut o evaluare la șase luni de zile, sunt mai multe lucruri, dar pe scurt cele mai întârziate proiecte sunt la Ministerul Finanțelor”, a spus premierul, care a adăugat că este vorba de proiecte importante pentru atragerea fondurilor europene și eliminarea evaziunii fiscale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel