Ioana-Vanesa, studenta din Iaşi, ucisă alături de iubitul său, plânsă de familie și prieteni: "Drum lin spre ceruri, prințesa lui tata"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ioana-Vanesa, studenta din Iaşi, ucisă alături de iubitul său, plânsă de familie și prieteni - Drum lin spre ceruri, prințesa lui tata
Ioana-Vanesa, studenta din Iaşi, ucisă alături de iubitul său, plânsă de familie și prieteni - Drum lin spre ceruri, prințesa lui tata

Familiile studenţilor, ucişi cu bestialitate şi incendiaţi într-o vilă din Iaşi, sunt devastate de durere. La fel și prietenii celor doi studenți. Mesajele emoţionante au împânzit reţelele de socializare.

Ioana Vanesa B., de 23 ani, şi Youssef A., de 25 ani, ambii studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit tragic, în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Anchetatorii au găsit, pe trupurile lor, urme de zeci de lovituri de cuţit. Tinerii au fost înjunghiaţi în zona gâtului, spate şi mâini, după care trupurile lor au fost incendiate.

Youssef A. se mutase în România, după ce a studiat în Bruxelles, unde se afla familia lui şi unde trebuia să ajungă, vineri, împreună cu iubita sa, Ioana Vanesa B. Cei doi aveau o relaţie extrem de serioasă. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți, care fumau narghilea, scrie Ziarul de Iaşi. Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că îi plăcea să conducă motocicleta.

 

CITEȘTE ȘI: O româncă și iubitul ei, studenţi la Medicină, găsiţi incendiați într-un cartier de lux din Iași. Cei doi urmau să plece în vacanță

 

Ioana Vanesa B. era din comuna ieşeană Miroslava. Fata a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi şi urma facultatea de Medicină. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului.  Familia tinerei au scris mesaje emoţionante pe pagina de Facebook.  "Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa..Te voi purta mereu în sufletul meu.. Prințesa lui tata", a scris acesta. 

Și prietenii celor doi iubiți în stare de șoc, după ce au aflat de nenorocire.

Ce crudă e viața uneori... nu pot să cred. Doamne, durere mai mare pentru părinți nu există. Sper din toată inima, Claudia să reziste inimaginabile, dureri. Odihnește-te in pace, copilă!

Dumnezeu să-i odihnească în pace! Drum lin printre stele, Vanesa Ioana Burlacu!

Am crezut că la vârsta asta voi merge la o terasă cu foștii mei colegi, la o nuntă, la o petrecere, nicidecum să-i însoțesc pe ultimul drum… e cumplit, ireal. Ne vei lipsi, Vanesa  Drum lin în ceruri, să-i păzești pe cei dragi de sus!

 

Cadavrele au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi, apoi li s-a dat foc 

 

Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că relația pe care o avea cu fata româncă era una de lungă durată. Ea era din Miroslava. Lui Youssef Ajniyah îi plăcea să conducă motocicleta.

O româncă, studentă la Medicină, și iubitul ei, găsiți morți într-o vilă din Iași. Noi detalii despre dublul asasinat

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol. Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel