Inundații DEVASTATOARE în Madrid. Maşini luate de ape, oamenii folosesc lopeţi pentru a curăţa grămezile de gheaţă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Scene apocaliptice în capitala Spaniei. O furtună devastatoare însoţită de grindină s-a abătut asupra Madridului, iar străzile şi mai multe staţii de metrou au fost inundate. 

O ploaie torențială cu grindină a transformat străzile din Arganda del Rey, o suburbie a Madridului în care locuiesc mii de români, în râuri învolburate. Nimic nu a rezistat în fața apei și a bucăților de gheață: mașinile au fost luate pe sus la fel de ușor ca pubelele de gunoi și băncile.

Au fost inundate case, magazine și pivnițe. După ce apele s-au retras, au rămas în urmă tone de gheață. Traficul feroviar pe patru linii de tren și una de metrou a fost oprit temporar, după ce pe șine s-au format sloiuri de gheață.

Zeci de maşini au fost luate de ape, iar oamenii au fost filmaţi în timp ce foloseau lopeţi pentru a curăţa grămezile de gheaţă, anunță Antena 3. Autostrada de centură a Madridului a fost de asemenea închisă temporar ca urmare a precipitaţiilor abundente care au transformat drumurile în adevărate râuri.

Agenţia meteorologică spaniolă a avertizat că furtuni similare vor mai afecta capitala spaniolă şi alte oraşe importante până la sfârşitul verii.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Valoarea pagubelor nu a fost încă estimată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel