Întâlnire de URGENȚĂ Dăncilă-Tăriceanu după anunțul alianței ALDE-Pro România

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a discutat, miercuri, cu liderul PSD Viorica Dăncilă, după ce a anunțat discuțiile privind alianța cu Pro România. Potrivit unor surse politice, ALDE condiționează continuarea guvernării cu PSD, doar dacă intră în coaliție și partidul condus de Victor Ponta. 

Călin Popescu Tăriceanu a negociat cu Viorica Dăncilă continuare guvernării. Surse politice au declarat că ALDE rămâne la guvernare, doar dacă e inclus în coaliție și Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Tăriceanu a anunțat, miercuri, că ALDE va avea o alianță politică cu Pro România. El a afirmat că alianța va fi a treia forță parlamentară, după PSD și PNL.

Ulterior, liderul ALDE și-a nuanțat declarațiile de pe Facebook cu privire la Alianța cu Pro România, iar după editarea postării în locul "am hotărât" a apărut "am discutat".

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că intrarea într-o alianță a ALDE cu Pro Romania va duce la două variante: PSD să accepte și Pro Romania la guvernarea sau, în caz contrar, nu este exclus ca ALDE să intre în Opoziție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel