INSP a publicat lista oficială: Țările exceptate de la măsura carantinării / izolării și câteva cazuri speciale (DOCUMENT)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Numărul statelor din lista verde a rămas neschimbat, însă sunt câteva excepții și situații speciale. Lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare a intrat în vigoare de la data de 30.06.2020, ora 0:00. Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) din România va actualiza „Lista verde“ lunea viitoare, pe 6 iulie.

22 de state sunt incluse pe lista celor din zona Verde

Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda, Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria sunt state c are rămân pe lista verde.

Situații speciale le întâlnim însă în cazul Franței și Germaniei, nu tot teritoriul statal este inclus în această zonă. Astfel, în cazul Franței, doar regiune Franței metropolitane, adică teritoriul european al Franței este inclus pe listă. DOM-TOM - Franța de peste mări, nu este cuprinsă în această listă a zonelor verzi.

Și Germania se regăsește pe lista țărilor din zona verde, însă cu excepția districtului Kreis Gutersloh care este zona galbenă.

Lista OFICIALĂ, publicată astăzi de INSP, cu zonele verzi este disponibilă -> AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel