ÎNREGISTRĂRI Dragoș Pătraru. Jurnalistul a publicat înregistrări bombă cu șefa TVR

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Dragoș Pătraru de la Starea Nației a publicat o serie de înregistrări în care directorul general al TVR își jignește angajații. La un moment dat, directoarea TVR se referă la una dintre reportere în mod jignitor că "are cap de porc pe care nu poți să o dai pe post". Totodată ea i-a numit pe jurnaliștii TVR "hateri de profesie" pentru că au lovit în PSD deși le-au alocat cel mai mare buget. 

„Băi, şi se duce reportera noastră, care e o tipă cu cap de porc...Să-mi bag picioarele, că nu poţi să o scoţi pe post. Dar, OK femeia. Şi în timp ce lumea se bucura că s-a făcut spitalul ăsta, că-i pentru copii, la Foişor, deci l-au refăcut, că-i o investiţie spectaculoasă, asta o întreabă pe Firea: cum e cu statuile, nu ştiu ce, câte statui aţi făcut în Bucureşti? La care Firea zice: o să-ţi răspund, dar stai puţin că avem acum treabă cu spitalul şi ne tragem deoparte şi îţi spun şi de statui. Nu, nu, nu, să ne spuneţi de faţa cu toată lumea aici. De patru ori...de patru ori", spune Doina Gradea. Despre jurnaliştii de la Ştirile TVR: „Deci, ce merită ăştia? Pumni în gură! Pumni în gură! Nu mă bag în conţinut, în politica editorială. Da, când sunt derapaje, sunt nevoită, sunt obligată să fac asta. Dar ăştia merită poliţie pe ei, le-am şi spus: trebuia să aduc un şef din afară care să vă taie, că nu meritaţi altceva decât să fiţi tăiaţi!" se arată în înregistrarea publicată de ziua libertății presei de Dragoș Pătraru.

Jurnaliștii hateri 

Șefa TVR este de asemenea nemulțumită că jurnaliștii TVR lovesc în Guvern deși li s-a alocat unul dintre cele mai mari bugete.

"TVR-ul va avea cel mai mare buget pe care l-a avut vreodată. Pentru că am pus investiţie prima oară după 10-12 ani când are investiţii fabuloase în tehnică. TVR nu a mai avut niciodată aşa ceva. Vreau să spun ca idee. Puteau să nu ne dea. Deci, e teribil. Ce să zic? Greu, greu, greu, şi eu m-am pregătit mesaj să le mulţumesc, să le spun cum facem noi diferenţa faţă de ceilalţi, că suntem, că scriem istorie, că facem televiziune, să le dau prime, mă lupt cu alea de la financiar să le dea prime că au făcut, au făcut, deci chiar merită, dar te trezeşti că un bou implică instituţia. Şi asta au făcut non-stop. Când a fost PNL-ul la guvernare, s-au luat de PNL. Când a fost PD, s-au luat de PD. Acuma când sunt ăştia, se iau de ăştia. Au o ură, aşa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, sunt împotrivă de profesie şi atât. Au statutul jurnalistului, sunt enşpe mii de regulamente," mai spune Doina Gradea în înregistrarea făcută publică.

Sugestie pentru Pătraru 

La un moment dat, directorul TVR îi sugerează lui Pătraru ca de sărbători să facă emisiuni mai soft.

"Mai soft așa, în sensul în care să te c˙˙˙ i pe tine de râs"

Iată înregistrările complete:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel