Informația falsă care s-a viralizat în cazul femeii căzute de la etaj. De ce s-a întors de fapt după laptop

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Incendiu Constanta
Incendiu Constanta

În cazul femeii care a decedat la Constanța după ce a căzut de la etaj, în încercarea de a scăpa de foc și fum, mai multe informații s-au viralizat. O parte din ele, ce țin strict de situația din casă în momentul incendiului sunt false. 

Femeia a murit cu zile ieri în Constanța, după ce pompierii cu autoscara au întârziat nejustificat de mult. Mai mult decât atât, aceștia au mințit în raportul inițial cu timpii de reacție, ajungând mult mai târziu decât au anunțat inițial.

Și mai dramatic este faptul că femeia reușise să iasă pe casa scării alături de soțul ei, numai că și-a adus aminte de laptopul pe care îl avea în una dintre camere. Aici a intervenit o informație falsă care s-a viralizat rapid: peste tot s-a spus că aceasta s-a întors pentru că în laptop avea fotografii cu fiul decedat în urmă cu o lună. Ei bine, soțul femeii spune că de fapt aceasta s-a întors după laptop pentru că ținea contabilitatea la câteva firme, iar acolo avea date importante și munca din ultimele zile. 

De asemenea, alte informații false au circulat cu privire la moartea fiului din Olanda, despre care s-a spus că s-ar fi sinucis, însă cauza morții a fost cu totul alta. 

Reamintim că acesta a decedat în Olanda. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel