Informații teribile despre Andreea, venită din Germania care și-a aruncat bebelușul nou-născut la tomberon, în benzinărie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Apar informații teribile în cazul tinerei de 30 de ani care, joi seară, a născut în toaleta unei benzinării din Satu Mare, apoi a aruncat bebelușul la tomberon. Andreea este din Botoșani și mai are acasă patru copii.

Din primele informații, Andreea A. nu a fost încă audiată de polițiști. Tânăra a pierdut mult sânge și se află sub observație pe Secția de ginecologie a Spitalului Județean Satu Mare.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Dacă în cauză se va stabili că aceasta a suferit o traumă psihică, care a condus la gestul său, ar putea să scape cu maxim trei ani de închisoare.

 

A născut într-o benzinărie din Satu Mare

 

Reamintim că, joi seară, o tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Din fericire, un angajat al benzinăriei, a auzit plânsetul copilului și a alertat poliţia.

După ce a născut, femeia s-a urcat în autocarul cu care venise din Germania, dorind să meargă la Botoșani, potrivit Observator. Pe drum, însă, i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Echipajul de prim-ajutor și-a dat seama imediat că femeia abia născuse.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel