Incredibil. Doi bărbați au intrat cu forţa într-o maşină oprită în trafic

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţia Capitalei a început cercetările după ce au apărut în spaţiul public imagini în care doi bărbaţi au intrat într-o maşină oprită la semafor şi ar fi agresat pasagerul. Potrivit unor surse din anchetă, victima îi cunoştea pe agresori, iar la mijloc ar fi o datorie ce vizează drogurile.

„În data de 23.09.2019, în spaţiul public au apărut imagini, transmise de un participant la trafic, în care se observă doi bărbaţi, care au patruns într un autoturism aflat oprit la semafor. În cauză, Secţia 1 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi talharie calificată”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, au fost identificate mai multe persoane şi au început audierile.

Surse apropiate anchetei au precizat că victima îi cunoştea pe cei doi agresori şi, potrivit primelor indicii, la mijloc ar fi o datorie ce vizează drogurile. Toate persoanele audiate au calitatea de martori, însă încadrarea se poate schimba, arată aceleaşi surse, conform Mediafax.ro. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel