Incident la frontiera țării. Șeful vămii Albița a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o rampă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Incident la frontiera țării. Șeful vămii Albița a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o rampă
Incident la frontiera țării. Șeful vămii Albița a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o rampă

Șeful Vamei Albița a ajuns la spital după ce a căzut ieri, 16 iulie de pe rampa unde se verifică mașinile de mare tonaj. Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean din Vaslui.

Dan Arhire a căzut de la înălțime, de pe o rampă destinată controlului de marfă pentru autocamioane. Căderea  a fost una destul de gravă, de la un metru și jumătate înălțime. A  fost transportat cu o ambulanță de tip B2 și la Spitalul Huși, la CPU. Medicul de gardă de aici l-a investigat, l-a diagnosticat cu hematom occipital și comoție cerebrală și a decis transferul de urgență către SJU Vaslui, scrie Vremea Nouă.

Din fericire, în urma investigațiilor, nu au fost identificate leziuni serioase și Dan Arhire se află în afara oricărui pericol.

„Rezultatele tomografiei computerizate nu au indicat leziuni, ceea ce înseamnă că pacientul a avut un adevărat noroc, de vreme ce a căzut de la o înălțime de un metru și jumătate, s-a lovit la cap, însă a scăpat fără traumatisme severe.

„O perioadă însă va trebui să fie atent la starea sa de sănătate și să se menajeze, întrucât loviturile la cap nu sunt dintre cele simple și au nevoie de monitorizare cu maximă atenție, chiar și după ce primele analize indică faptul că totul este în regulă”, spun medicii citați de Vremea Nouă.

Vezi si:

 

Un turist a căzut în gol, în zona barajului de la Siriu, în timp ce își făcea un selfie

 

Un turist, de 47 de ani, care a vrut să-și facă un selfie în zona barajului de la Siriu, din județul Buzău, a căzut aproximativ 30 de metri în gol, după ce s-a dezechilibrat.

Bărbatul a supraviețuit și a fost transportat la spital. Incidentul a avut loc duminică, pe DN 10 Buzău-Braşov, în zona stâncii Teherău a barajului de la Siriu. Turistul ar fi alunecat în timp ce încerca să facă un selfie. 

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, persoana în cauză căzând circa 3-4 metri într-o râpă.

Bărbatul de 47 de ani, care a suferit un traumatism cranian deschis, a fost recuperat de pompieri şi predat unui echipaj de ambulanţă pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel