TEROARE în trafic în București: Doi tineri blochează o mașină și o distrug - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi tineri blochează o mașină și o distrug în mijlocul unei străzi din București. Agresorii sunt un bărbat și o femeie care lovesc mașina cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze. Scenele violente au fost filmate de alt șofer. 

Conflictul a avut loc în București. Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol, mașina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Potrivit Europol, agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

„Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel