Incendiu ATI Piatra Neamț. Clipe DRAMATICE: medicul de gardă a încercat să salveze pacienții

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul de gardă de la ATI Piatra Neamț a încercat să salveze un pacient internat în momentul incendiului, iar acum ambii din în stare critică, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Spitalului Județean Piatra Neamț, Lucian Micu. 

Lucian Micu, directorul Spitalului Județean Piatra Neamț, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în incendiul de la ATI au murit șapte oameni, iar alți doi, între care un medic și un pacient sunt în stare critică.

"Ce vă pot spune la acest moment este că șapte pacienți sunt decedați din Secția ATI, unul se află în stare critică și încă un cadru medical, care a încercat să salveze acest pacient, este în stare critică. Domnul director medical este deja la spital, eu sunt pe drum. (...) Vreau să îi asigur pe toți aparținătorii și pe ceilalți pacienți din spital că situația este sub control în celelalte secții. Incendiul este stins”, a spus Micu.

Medicul, care era de gardă în momentul izbucnirii incendiului, este transportat spre Centrul de Mari Arși de la Iași. Acesta ar avea arsuri pe aproape tot corpul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel