UPDATE: Sunt 10 MORȚI! INCENDIU la Terapia Intensivă a Spitalului din Piatra Neamț. S-a activat PLANUL ROȘU

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Captura Realitatea PLUS
Sursa foto: Captura Realitatea PLUS

Autoritățile sunt în alertă, sâmbătă seara, din cauza unui incendiu izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Primele informații sunt că opt oameni ar fi în interior, dintre care 7 au murit.

UPDATE 20.34: Sunt 10 morți. Numărul morților în urma incendiului de la Secția de ATI a Spitalului din Piatra Neamț a ajuns la 10. Totodată, sunt 7 răniți grav.

UPDATE 20.20: Bilanțul victimelor incendiului a crescut la 8 morți, după ce a fost confirmată încă o victimă.

Incendiul a izbucnit la Secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Primele informații sunt că 8 persoane sunt internate, în prezent, la ATI.

La locul incendiului se deplasează 23 de subofițeri cu mai multe autoutilitare.

„Incendiul este în procedură de evaluare și lichidare. Sunt acolo toate echipele de la ISU Neamț (...) Nu se poate intra acolo sus”, a declarat, pentru MEDIAFAX, prefectul județului Neamț, George Neamț.

La locul incendiului se deplasează 23 de subofițeri cu mai multe autoutilitare.

7 persoane au murit în urma incendiului de la Piatra-Neamț

 

Șapte persoane au murit, sâmbătă seara, în urma incendiului izbucnit la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț. Se pare că toți erau pacienți infectați cu SARS-CoV-2.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa, a declarat, sâmbătă seara, pentru MEDIAFAX, că până în acest moment, șapte persoane sunt decedate, dintre pacienții surprinși de incendiu în Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

"Șapte persoane sunt decedate ca urmare a incendiului produs la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Incendiul este lichidat, nu au fost afectate și alte secții. Se pare că erau persoane cu COVID-19”, a spus Popa.

VIDEO

 

Vezi și: Noi detalii despre incendiul de la ATI Piatra Neamț. Clipe DRAMATICE: medicul de gardă care a încercat să salveze pacienții e în stare GRAVĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel