Incendiu de proporții la un centru de colectare și reciclare deșeuri în Chitila. A fost emis Ro-alert (Video)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un incendiu a izbucnit, joi, la un centru de colectare și reciclare de deșeuri lângă București, în Chitila, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Un mesaj Ro-Alert a fost emis locuitorilor din zonă, potrivit Antena 3.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se pot observa degajări mari de fum. De altfel, coloanele de fum se pot observa de la kilometri distanță.

A fost trimis și un mesaj Ro-Alert pentru cei aflați în apropiere de incendiul din Chitila. Oamenii sunt sfătuiți să evite zone și să lase liberă calea de acces pentru ca pompierii să intervină pentru stingerea flăcărilor.

Au fost alertate inițial 8 autospeciale de stingere, SMURD, echipaje de descarcerare, precum și o autoscară, transmit forțele de intervenție.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a precizat la Antena 3 CNN că au fost trimise la fața locului 8 autospeciale de stingere, 4 autocisterne de mare capacitate, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare și o autoscară.

Acesta a mai anunțat că nu sunt raportate victime.

Suprafata afectată este de 1.000 mp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel