Încă 3 DECESE provocate de Coronavirus în România. Numărul morților ajunge la 11

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11, anunță Grupul de Comunicare Strategică. 

Încă trei persoane au murit din cauza coronavirusului, pe teritoriul României, au anunțat, marți seara, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba de trei persoane internate la Spitalul din Suceava, între ele și un bărbat de 59 de ani.

Numărul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 11 pe teritoriul României.

Între persoanele decedate este un bărbat de 59 de ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Acesta a murit în data de 22 martie.

Un alt deces s-a întregistrat în cazul unei femei de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată, care a murit în data de 23 martie.

Al treilea pacient cu noul coronavirus care a decedat are 71 ani și era internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Și el a murit în 23 martie..

"Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre-existente ( boli cardiovasculare, diabet)", au transmis reprezentanții GCS.

Decesele au fost raportate la INSP marți seară, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel