În căutarea mamei: Un tânăr român, Gabriel Stoica, face un apel - vrea să își cunoască familia care l-a ABANDONAT

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Gabriel Stoica, un tânăr de 28 de ani, care s-a născut în Oradea și a copilărit la orfelinatul din Tinca, își caută mama pe care nu a văzut-o niciodată.

Gabriel Stoica, un tânăr de 28 de ani, născut în Oradea, a postat recent un anunț pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children (Copiii niciodată uitați ai României)“, o pagină prin care tineri români care au fost abandonați și duși în centre de plasament sau adoptați în România ori străinătate încearcă să își găsească originile cu ajutorul distribuirilor cetățenilor.

Tânărul, care este pasionat de muzică, îndeosebi de muzica populară, cere ajutorul românilor pentru a-și găsi mama, despre care avea informații că locuia în Oradea și rămăsese văduvă cu puțin înainte de nașterea sa.

„SALUTĂRI TUTUTOR!!
Numele meu este GABRIEL STOICA, născut la data de 11 februarie 1991 în municipiul Oradea, județul Bihor. La scurt timp după naștere am fost instituționalizat în orfelinatul din TINCA, aici locuind primii 9 ani de viață. Nu am fost niciodată adoptat dar am fost luat în plasament până la vârsta de 18 ani. Am urmat studiile la Universitatea Aurel Vlaicu din ARAD și acum sunt stabilit în acest frumos oraș. Nu mi-am cunoscut niciodată părinții, frații și rudele biologice. De foarte mulți ani îi tot caut și sper din tot sufletul să-i găsesc. Numele mamei mele biologice este STOICA MAGDALENA Când m-am născut avea vârsta de 31 de ani, deci acum ar avea în jur de 59 de ani. Din documentele mele reiese că pe atunci mama era văduvă, tatăl meu, STOICA IANOȘ, murise cu 4 luni înainte de nașterea mea. În fișa mea de naștere, este menționat că mama locuia în municipiul Oradea pe strada Clujului, nr 40. Am verificat această adresă dar nimeni de acolo nu m-a putut ajuta în găsirea mamei mele. Vă rog mult să mă ajutaţi în DISTRIBUIREA anunțului meu, poate că așa voi ajunge să îmi cunosc și eu rădăcinile, familia, trecutul. Găsirea lor înseamnă enorm de mult pentru mine. Vă mulțumesc tuturor și abia aștept vești!!!“, a scris Grabiel Stoica pe pagina de Facebook  „The never forgotten Romanian children (Copiii niciodată uitați ai României)“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel