Imaginile TERORII din „casa groazei“ de la Caracal: CAMERA în care Alexandra ar fi fost UCISĂ de Gheorghe Dincă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Libertatea
sursa foto: Libertatea

Noi imagini din „casa grozaei“  de la la Caracal, unde Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșeanu, ies la iveală. Totul arată INFIORĂTOR.

Noi imagini cu camera în care Alexandra Măceşanu a fost ţinută sechestrată şi cel mai probabil ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, din casa din Caracal, au ieşit la iveală.

O serie de imagini cu camera în care fata de 15 ani a fost ţinută sechestrată, abuzată şi apoi ucisă au fost obţinute de reporterii Observator, precum şi cu alte camere şi anexe din casa lui Dincă din Caracal. În imagini apare o cameră mică, plină de gunoaie şi de lucruri aruncate unele peste altele, un pat de o persoană și un frigider, potrivit Observator.

Atât în camera în care a fost ţinută Alexandra Măceşanu, dar şi în restul camerelor, se poate observa un haos de neimaginat, lucruri aruncate la întâmplare şi mizerie. Printre sutele de obiecte pe care le-au cercetat în căutare de probe biologice, anchetatorii au descoperit în casa groazei și un vraf de anunțuri de timp matrimonial cu care "monstrul" încerca să racoleze femei ”fără obligații”, mai scrie Libertatea.

În această cameră, Gheorghe Dincă a dus-o pe Alexandra şi a legat-o pentru a nu scăpa. Încăperea a fost în curs de amenajare, dar Dincă a renunțat și a transformat-o într-un depozit. Aici, susţine bărbatul din Caracal că ar fi sechestrat-o şi ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Criminalul a precizat că încăperea din imagini era dormitorul său.

Atât în camera în care a fost ţinută Alexandra Măceşanu, dar şi în restul camerelor, se poate observa un haos de neimaginat, lucruri aruncate la întâmplare şi mizerie.

Pe 24 iulie 2019, Alexandra a fost răpită de Gheorghe Dincă, după ce s-a urcat în maşina lui, la ocazie, pentru a ajunge în Caracal.

Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis atât pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, cât şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel