Imagini uluitoare cu Monstrul din Loch Ness. Creatura mistică a fost "filmat" de un vânător VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Imagini uluitoare cu Monstrul din Loch Ness. Creatura mistică a fost "filmat" de un vânător VIDEO / Foto: Unsplash
Imagini uluitoare cu Monstrul din Loch Ness. Creatura mistică a fost "filmat" de un vânător VIDEO / Foto: Unsplash

Monstrul din Loch Ness a fost "filmat" în cea mai recentă apariție care l-a lăsat pe vânător "uluit".

Un vânător al Monstrului din Loch Ness a declarat că a surprins dovezi "entuziasmante" ale legendarei creaturi, după o avalanșă bruscă de apariții.

Se temea că monstrul a dispărut după mai bine de patru luni fără nicio apariție.

La începutul acestei luni, seceta a fost întreruptă când ceva "prea mare" pentru a fi un pește a fost văzut în adâncurile întunecate ale Loch Ness.

 

Noi imagini cu Monstrul din Loch Ness



Acum, vânătorul de Nessie, Eoin O'Faodhagain, care monitorizează în mod regulat Loch Ness prin intermediul unei camere web, spune că a fost "uimit când a văzut ceva de peste 6 metri lungime alunecând în apă.

Acest lucru a avut loc la câteva săptămâni după ce Eoin a observat două cocoașe ieșind din apă, într-o apariție explozivă care sugerează că Nessie ar putea să nu fie singur.

O'Faodhagain, în vârstă de 58 de ani, a declarat: "Lungimea șuvoiului vizibil este de peste 6 metri, iar creatura responsabilă trebuie să fie foarte mare sub apă. Cu siguranță este prea mare pentru animalele sau peștii cunoscuți care trăiesc în lac - vidrele nu ar ajunge niciodată la dimensiuni de o asemenea magnitudine, sau focile, de altfel".

El a adăugat: "Când am observat urma și camera s-a oprit din rotire, să văd cum se sparge apa a fost exaltant. Condițiile calme și culorile clare ale peisajului din jur erau pitorești, singurul lucru care lipsea era monstrul din Loch Ness și a apărut."

Când camera a făcut din nou o panoramă înapoi, a spus Eoin, forma dispăruse.

 

 

Este a treia apariție pe care vânătorul de Nessie a surprins-o în acest an



Imaginile sunt neclare la început, dar pe măsură ce camera web se deplasează și se oprește, filmarea se focalizează și se vede clar ceva mișcându-se lângă suprafața lacului.

Imaginea a fost surprinsă la Shoreland Lodges, lângă Fort Augustus, pe malul sudic al lacului, cu ajutorul unei camere web întreținute de Visit Inverness Loch Ness.

Este o locație în care fundul lacului coboară abrupt, apa având o adâncime foarte adâncă în zona în care a fost observată, crede O'Faodhagain.

Eoin a adunat mai multe înregistrări în Registrul Oficial de Aventuri ale Monstrului din Loch Ness, dar noile reguli privind observațiile prin webcam înseamnă că registrul nu a înregistrat încă o intrare în 2023.

Irlandezul este o sursă prolifică de observări prin webcam, conectându-se adesea pentru a privi apa din casa sa din County Donegal.

Acest lucru vine în contextul în care Centrul Loch Ness este în căutarea unui "credincios" al lui Nessie care să lucreze la sit.

 

Misterul Monstrului din Loch Ness a adus nenumărați vizitatori în zona din Scoția



Misterul Monstrului din Loch Ness a adus nenumărați vizitatori în zona din Scoția, iar acum Centrul Loch Ness din localitate face angajări, deoarece are nevoie de cineva care să ajute să le spună povestea.

Un purtător de cuvânt a explicat cum noul candidat va avea sediul în apropierea locului iconic, așa că ar putea probabil să se strecoare în pauza de prânz pentru a vedea un pic de Nessie.

Paul Nixon, de la Loch Ness Centre, a declarat pentru The Herald: "Povestea lui Nessie este una care trăiește în inimile și mințile din întreaga lume. Pe măsură ce ne pregătim să redeschidem Loch Ness Centre după ample lucrări de renovare, căutăm oameni talentați și entuziaști care să ni se alăture în pasiunea și misiunea noastră de a împărtăși povestea lui Nessie și mai mult.”, conform Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel