Imagini șocante! Un elev român, bătut cu bestialitate de trei colegi: „Dă-i, bă!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Imagini șocante au fost surprinse la o școală din Suceava, acolo unde un elev a fost bătut cu bestialitate de alți trei colegi, în timp ce alt elev filma și se amuza de suferința băiatului agresat. Imaginile au ajuns în mediul online, iar Poliția a demarat o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a vorbit la Antena 3, despre imaginile revoltătoare.

„E vorba despre o autosesizare a polițiștilor. Din păcate, nu am fost informați despre acest eveniment, nici de conducerea școlii, nici de părinți. Aceste imagini le-am preluat și noi din mediul online, am stabilit în urma unor indicii, cam despre ce unitate de învățământ ar fi fost vorba și imediat polițiștii s-au deplasat acolo.

Am stabilit că evenimentul s-a produs joi, în cursul acestei săptămâni, însă chiar dacă este weekend, în regim de urgenţă a fost mobilizaţi şi polişiştii noii structuri şi au început o serie de audieri şi bineînţeles, am făcut i un dosar penal de loviri sau alte violenţe.

Facem precizarea că tot ceea ce se va întâmpla în acest dosar, va fi făcut cu tact, mă refer la măsuri procedurale. Vorbim totuşi despre copii cu vârste de 13 ani care poate nu conştientizează dimensiunea faptelor lor. Tocmai de aceea, audierilor cu privire la minori vor fi făcute doar în prezenţa părinţilor şi apărătorilor din oficiu”, a transmis comisarul-şef de poliţie, Ionuţ Epureanu.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel