Imagini cu un bebeluș încătușat, găsite de anchetatori pe pagina de Facebook a românului care și-a ucis iubita însărcinată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Imagini cu un bebeluș încătușat, găsite de anchetatori pe pagina de Facebook a românului care și-a ucis iubita însărcinată
Imagini cu un bebeluș încătușat, găsite de anchetatori pe pagina de Facebook a românului care și-a ucis iubita însărcinată

Anchetatorii au găsit imagini cu un copil încătușat pe pagina de Facebook a bărbatului din Vrancea care și-a omorât în bătaie iubita gravidă.

Bărbatul a postat fotografia în luna octombrie a anului 2020, cu urmatorul mesaj: "E...FRiCA...DE..PUSCARiE.”, potrivit Ziare.com.

Sâmbătă, 5 iunie, barbatul, pe numele său Marian Jugaru, în varstă de 50 de ani, a ucis-o în bataie pe mama copilului, care îi era concubină. Femeia avea 32 de ani și era gravidă în 3 luni.

Tragedia s-a întâmplat în comuna Dumitrești. Cei doi s-au certat, iar Marian Jungu a bătut-o pe femeie. În urma loviturilor aceasta ar fi rămas întinsă pe podea. În acel moment bărbatul a sunat la 112 și a chemat ambulanța, susținând că femeia s-a simțit rău și a leșinat. Ulterior și-a sunat rudele, cărora le-a spus că femeia a băut un ness și nu se simțea bine.

Până la sosirea medicilor femeia însă a decedat. Polițiștii au început cercetările și au ajuns la concluzia că decesul femeii a survenit în urma unor lovituri. Ancheta a fost preluată de către un procuror.

 

Victima sechestrarii si violului este o alta femeie din sat

 

Bărbatul de 50 de ani este cercetat și pentru lipsire de libertate și viol, fapte care s-ar fi petrecut, potrivit anchetatorilor, în aceeași noapte în care făptuitorul și-ar fi omorât concubina. Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017, după ce a ispășit 10 ani dintr-o condamnare tot pentru omor.

Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor și alte agravante, de această dată instanta l-ar putea condamna pe viata.

Se pare că victima sechestrarii si violului este o alta femeie din sat. Femeia nu a povestit nimic de teamă, însă când au venit polițiștii să ancheteze omorul și-a făcut curaj și le-a povestit ce s-a întâmplat. Femeia violată venise la ei în vizita, agresorul nu a mai lăsat-o sa plece și ar fi violat-o de față cu iubita lui gravidă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel