Imagine fabuloasă cu realizatorul TV Marius Dobrescu

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Emoții în familia ziaristului Marius Dobrescu! Jurnalistul Marius Dobrescu și soția sa, Oana, și-au creștinat fetița. Micuța Deea Maria, care s-a născut într-o zi de joi, pe data de 28 august, a arătat ca o adevărată prințesă.

Emoții în familia ziaristului Marius Dobrescu!

 Jurnalistul Marius Dobrescu și soția sa, Oana, și-au creștinat fetița. Micuța Deea Maria, care s-a născut într-o zi de joi, pe data de 28 august, a arătat ca o adevărată prințesă. Ea a fost îmbrăcată într-o rochiță superbă.
 

Marius Dobrescu a lucrat în TVR timp de 10 ani, apoi la Digi 24. În prezent este coordonator platforma stiridiaspora.com. Multe din emisiunile pe care le-a realizat au fost despre Diaspora. “Nu cred că ai nevoie de abilități speciale. Aş spune că particularitățile vin cu timpul. Faptul că ești ancorat în ambele realități, atât cea a comunităților de români din afara granițelor, cât și a noastră, a celor care am rămas în țară, te ajută să vezi lucrurile diferit”, spunea Marius Dobrescu într-un interviu DC News.

Marius Dobrescu s-a cunoscut cu Oana, soția lui, în TVR și s-au căsătorit in 2011. Ea a prezentat Jurnalul cultural și Telejurnalul Matinal de pe TVR1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel