Ilfov: Două fete de 13 ani au dispărut astăzi de acasă. Autoritățile fac apel la populație

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: captură România TV
Sursa foto: captură România TV

Două fete în vârstă de 13 ani din județul Ilfov sunt căutate de polițiști după ce au plecat, miercuri dimineață, de la domiciliile lor și nu s-au mai întors. Una din minore a plecat de acasă spre liceu însă, de fapt, a mers la o prietenă pentru a-și lăsa ghiozdanul și amândouă au dispărut.

„Din primele verificări, a rezultat că una dintre minore a plecat în dimineața zilei de 05 februarie spre Liceul cu program sportiv din comuna Clinceni din Județul Ilfov, însă, de fapt, aceasta nu s-a deplasat la unitatea de învățământ menționată, ci a mers la domiciliul unei prietene, unde și-a lăsat ghiozdanul, după care amândouă au plecat într-o direcție necunoscută”, transmit reprezentanții Poliției Ilfov.

Datele și semnalmente minorelor sunt:

- Pelin Andreea Cristina, înălțime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, păr negru lung, ochii căprui. La momentul dispariției purta o geacă de culoare verde cu blană la guler și pantaloni de culoare închisă.

- Lungu Andreea Sara- nu se cunosc semnalmentele sau articolele de îmbrăcăminte.

Persoanele care pot oferi detalii despre cele două minorele dispărute sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție, mai transmite sursa menționată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel